Sport, Fitness

Az egészséges élethez hozzátartozik, a rendszeres mozgás. Ezért naturista parkunk, nagy figyelmet szentel annak, hogy a nálunk eltöltött szabadidőtökben se kelljen nélkülözni, a sportot, a mozgást.

sport-fitnesz

Nálunk, nemzetközi méretű strandröplabda és petanque pálya áll rendelkezésetekre. De ha kedvetek tartja, kézilabdázhattok, kosárlabdázhattok, focizhattok is.

Az asztalitenisz zárt és szabadtéren, egyaránt űzhető. A külön tollaslabda pálya és a csocsó jó hangulatú meccsekre hív.

Mi minden sporteszközt biztosítunk számotokra, amiket térítésmentesen tudtok igénybe venni.

A gyerekek, nagy homok hegyen és biztonságos fahintán játszhatnak.

A sziget adottságai kitűnően megfelelnek kerékpár túrákra, kocogásra, sétákra. Mind a két Duna – ág, könnyen és gyorsan megközelíthető.

A közelben, autóval 5 percre, a horgászás szerelmesei, egy mesterséges halastóban foghatják ki a várva várt zsákmányt.

Szaunánk, egyszerre 8 fő kényelmes bent tartózkodásának nyújt felüdülést. Kérésre, akár érkezésetekre felfűtjük. A szauna melletti zuhanyzó és a közvetlen kijárat a fürdőtóhoz, biztosítja a gyors „lehűlést”. A téli szaunázás pedig, egy különös élmény nyújt.

Kérésre, szauna felöntéseket tudunk szervezni, profi szauna mester vezetésével. Továbbá, fáradt izmaitokat, az előre megbeszélt időpontban, masszőr fogja lelazítani.

Váljék, kedves egészségetekre!

Legfrissebb híreink

Összes hír megtrekintése