Rendezvényeink

SZESZ 2013. 110

Naturista parkunk, minden évben rendez olyan összejöveteleket, amik, a szórakozás, a jó hangulat, az egészséges élet és egymás jobb megismerése jegyében telnek.

Programjainkat úgy állítottuk össze, hogy minden korosztály, érdeklődésének megfelelően találjon köztük kedvére valót. Rendezvényeinkről, itt a honlapunkon minden esetben kaptok részletes tájékoztatást. S minden év elején, az időpontokról is, hogy már korán beírhassátok naptáratokba.

Nézzétek meg, ezen eseményekről készített képeinket, szerintünk magukért beszélnek.

Biztosan felismeritek, az idény elejei borkóstolónkat, a majálist, az eperfesztivált.

Illetve, a nyáron, folyamatosan tartott sport vetélkedőket azoknak, akik az aktív pihenést kedvelik.

Petanque, röplabda, ping-pong versenyek, és ha netán érdekel az íjászat, hát gyertek el és próbáljátok ki.

Szeptember elején, a magyar naturista világ a SZESZ-re azaz a Szigeti Eszedelemre figyel. A legnagyobb érdeklődésre számot tartó rendezvényünk képei, szintén magukért beszélnek.

Kiváló szakácsok és csapataik, olyan gasztronómiai élményt kínálnak, hogy szó szerint, megnyalod mind a tíz ujjadat! Sőt, be is nevezhettek a versenybe, vagy akár, a zsűriben is bírálhattok.

Évadzáró halnapunkon, pedig halkülönlegességeket és finom magyar új borokat kóstolhatsz.

Rendezvényeinken, kérésetekre szauna felöntésekkel, masszőrrel állunk rendelkezésetekre, és ezen programjaink,  minden esetben, esténként, zenével, tánccal fejeződnek be, természetesen, csak naturista ” öltözékben”

Várunk szeretettel, minden összejövetelünkre. Biztosak lehettek abban, hogy nagyszerű naturista barátokra találtok.

Legfrissebb híreink

Összes hír megtrekintése