Naturista vitorlázás a Balatonon

Kedves, természetet, vizet, szelet, napot szerető Barátaink!

balatoni-vitorlazas

Lehetőségetek van egy, vagy több napos vitorlás túrákra, a Magyar Tengeren. A hajónk, az Alsóőrsi  vitorlás kikötőből indul és oda is érkezik vissza. Budapesttől, 90 km. autópályán, majd irány az északi part és félórán belül, már a hajón lehettek.
Flottánk, egy 31 láb hosszú, max.10 fő befogadására alkalmas /B 31 típusú / hajóval rendelkezik.  6 főnek, kifejezetten kényelmes. Ilyen típusú hajóval, már kétszer is megkerülték a földet, magyar vitorlázók. A hajó jól felszerelt, konyhával, hűtőszekrénnyel, Tv-vel, Hifi -vel, s mindennel, ami a kényelmeteket és a biztonságotokat szolgálja.

Az egy napos túrák indulása, reggel 9 óra, érkezés kb. 17 óra. Útvonal tervezésben, szívesen alkalmazkodunk hozzátok. Nagyon kedvelt például, a Tihanyi kirándulás.
A többnapos túrák, előzetes megbeszélés szerint.

           A B 31-es hajó bérleti díja 50.000.-Ft / nap / hajó, kapitánnyal.

Elő és utószezonban, azaz Június 1-e előtt, vagy Augusztus 30-a után, 30% kedvezményt adunk. Főszezonban hétköznap, azaz hétfő reggeltől – péntek estig, 20% kedvezménnyel lehet bérelni a hajót.

Például, ha egy 6 fős csapat összeáll, akkor egy szép nyári, hét közbeni napon, már 6000.-Forint/fő árért, egész nap élvezhetitek, a vitorlázást, a napot és a Balatont. Minimum 4 fő árát, ki kell fizetnetek.
Kérésetekre, igényes,  panorámás  szállást is tudunk biztosítani, a kikötőtől 10 percre,  5000.-Ft / fő / éj, árért.  De aludhattok a hajón is, ugyan ilyen áron.

Jelentkezés, érdeklődés, az elérhetőségeink oldalon lévő címeken, illetve telefonszámon lehetséges. Természetesen, csak naturistáknak.

Kérjük, nézzétek meg kedvcsináló képeinket.

Továbbá, szeretnélek benneteket tájékoztatni, hogy a vitorlázást megtanulni kívánó hajós jelölteknek, alapos elméleti és gyakorlati oktatást követően, vitorlás kishajó-vezetői, maximum 20 méter hosszúságú hajóra, jogosítványt tudunk biztosítani. De csak akkor, ha valóban meg akarjátok tanulni! És azok, akiknek már van ilyen jogosítványa, de még éreznek hiányosságokat a tudásukban, lehetőségük van, hogy jelentkezzenek továbbképzéseinkre.

Kívánunk nektek; Jó szelet!
Navigare necesse est, vivere non est necesse.

Legfrissebb híreink

Összes hír megtrekintése